Personvernerklæring

Ved å benytte nettsiden julegenseren.no, aksepterer du at Seoagency.no AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?
Personopplysninger dekker alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Det er Seoagency.no AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger.

Dette er personopplysningene vi behandler:

  • Personopplysninger du registrerer når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. Informasjonen du oppgir vil også kunne bli beriket via oppslagstjenester.
  • Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden
  • Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.
  • Informasjon du oppgir via vår kundeservice
  • Informasjon via cookies

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
  • For behandling av bestillinger og returer via våre online-tjenester
  • For å sende informasjon om forsendelser
  • For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg
  • For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester
  • For å kunne analysere hvordan du benytter julegenseren.no, og hele tiden kunne forbedre nettsiden.

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor kundeservice, analyse/statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv hvis du har bruker i nettbutikken, eller kontakte oss for å få hjelp.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?
Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA?
Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONOPPLYSNINGER?
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Seoagency.no AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.


INFORMASJONSKAPSLER
Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg.

KORTKJØP
Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Vår betalingsformidler behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll. All kommunikasjon er kryptert, slik at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn.

OPPHAVSRETT
Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Seoagency.no AS.

KONTAKTINFORMASJON
Behandlingsansvarlig er Seoagency.no AS, P.B. 1054 Forneburingen, 1307 Fornebu. Har du spørsmål rundt dine personopplysninger, gjerne kontakt oss på kundeservice@julegenseren.no.   

November 2018

Informasjonskapsler

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt Cookie, som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp derfra ved senere besøk. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider og gjør det lettere for deg benytte våre tjenester.

Informasjonskapsler har mange nyttige formål for deg som bruker av våre nettsider. For eksempel:

  • Informasjonskapsler gjør at din mobiltelefon eller datamaskin husker login-opplysninger ved ditt neste besøk, så du slipper å logge inn hver gang.
  • Informasjonskapsler gir også oss informasjon om når du besøker våre sider, hvor lenge du var der, hvilke sider du besøkte, din posisjon, hvilket operativsystem du bruker osv. Ved å gå gjennom slik informasjon er vi bedre i stand til å tilpasse sidene og tilby deg en bedre opplevelse, og gir deg muligheten til å gi tilbakemelding om våre nettsider.
  • Informasjonskapsler hjelper oss å tilby deg relevant innhold og markedsføring ved å samle inn informasjon om hvordan du bruker våre nettsider.

 Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner på våre websider hvis du slår av informasjonskapsler

 Hvilke typer informasjonskapsler benyttes?

Det benyttes flere typer informasjonskapsler på våre nettsider:

  • Standard informasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler som er strengt nødvendige for at du skal kunne navigere på webområdet og benytte deg av funksjonene der. For eksempel når du legger produkter i handlekurven, bruker vi en informasjonskapsel for å huske hvilke produkter du har lagt der.
  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler som gjør at vi kan huske hvilke valg du gjør (f.eks. brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) slik at du kan få en mer personlig opplevelse. Disse informasjonskapslene brukes av Julegenseren.no og tredjepartsleverandører som tilbyr tjenester på webområdet.
  • Ytelseskapsler: Disse informasjonskapslene hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker sidene våre. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre nettstedet vårt, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Disse informasjonskapslene er ikke knyttet til noen av personopplysningene dine.
  • Reklameinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene brukes for å vise deg annonser som kan være aktuelle for deg på andre nettsteder du besøker. De er plassert på nettstedet vårt av en tredjeparts annonsenettverk, på vegne av oss og med vår tillatelse.

Hvordan håndterer vi opplysninger om deg?
Informasjon om deg som bruker blir fanget opp og lagret ved hjelp av informasjonskapsler og i noen tilfeller din IP-adresse. All datatrafikk mellom din nettleser og våre servere er kryptert, og blir lagret med våre strenge krav til datasikkerhet.

Hvordan administrerer jeg innstillinger for informasjonskapsler?
En forutsetning for bruk av informasjonskapsler/cookies, er at du har samtykket til bruken. Forhåndsinnstilling i nettleser om at du aksepterer informasjonskapsler/cookies anses som samtykke. Det er tilstrekkelig at du samtykker én gang for det samme formålet. Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake sitt samtykke.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner på våre websider hvis du slår av informasjonskapsler. 



Julegenser.no, bruker informasjonskapsler (cookies) til analyse og markedsføring. Ved å trykke "Godta" godkjenner du vår bruk av cookies.

Pre-loader