Kjøp 4 betal for 3 julegensere

Ordrestatus

Hvordan spore en ordre?

Når du har bestilt en vare, vil du motta en e-post med ordrebekreftelse. Så snart bestillingen er sendt, vil du motta en ny e-post med et sporingsnummer som du kan bruke til å spore bestillingen din. Vennligst beregn 24 timers forsinkelse i å se sporing av pakkene for å gi tid til oppdateringer fra avsenderen/posttjenestene. Standard leveranse fra Bring, innen 2-4 virkedager. Expresslevering fra DHL, innen 1-2 virkedager. 

Når pakken er kommet frem til ditt hentested (postkontor/post i butikk), vil du få en SMS med informasjon om at pakken er klar for henting.  

Uavhentede pakker

Når din pakke er ankommet ditt nærmeste hentested, vil du motta en SMS/e-post fra Posten. Om pakken ikke hentes innen hentefristen, vil den returneres til oss. Dersom en sending ikke hentes, forbeholder Julegenser.no seg retten til å avkreve et gebyr på 199.-. Dette gjelder også om du ønsker ny utsending av en uavhentet pakke. 

Å ikke hente en sending er ikke det samme som å returnere eller å benytte seg av angreretten. Om du ønsker å benytte deg av 14 dagers angrerett og returnere en sending, må du først hente ut pakken, deretter fylle ut angrerettskjema og sende pakken i retur til oss. I dette tilfellet krediterer vi beløpet på varene du har bestilt, men ikke frakt. 

 

Julegenser.no, bruker informasjonskapsler (cookies) til analyse og markedsføring. Ved å trykke "Godta" godkjenner du vår bruk av cookies.

Pre-loader