Kjøp 4 betal for 3 julegensere

Firmajulegenser

 

Egendesignet julegenser til firma eller merke?

Vi har en av landets dyktigste designer til disposisjon og hun designer flotte julegensere for ditt firma, merke eller team. Alternativt kan du sende oss dine designønsker med tekst, logo, farger m.m. Vår designer lager et ferdig designutkast for godkjenning innen 2 dager. Når designet er godkjent, starter vi produksjonen og leverer julegensere til avtalt tid. 

Send oss ​​en e-post på hei@julegenser.no med noen detaljer om prosjektet og eventuelle ideer du har til å lage din julegenser. Vi lager et designutkast og sender tilbake for godkjenning.


Merkevarebygging

Vi hjelper bedrifter med å skape noe annerledes. Egendesignet firmajulegenser engasjerer. Ansatte, kunder, fans og influencere husker dem. Elsker dem. Deler dem. Snakker om dem. Egendesignet firmajulegensere er ideelle for blant annet arrangementer, personalgaver, PR-kampanjer, eller kampanjer i sosiale medier. De er helt unike og veldig lett å dele. 

Bomull er bedre!

Vi kompromisser ikke på kvalitet, alle våre julegensere er finstrikket i 60% bomullsgarn av høy kvalitet, selv om dette gjør produktene våre dyrere enn konkurrentenes. Dette fordi bomullsfibre er mye bedre for både deg og miljøet, når vi ser på alle sider ved produksjon, holdbarhet, funksjon, og komfort.

Bomull puster, det er mykt mot huden og allergivennlig, det holder deg tørr om du blir svett, varm om vinteren og avkjølt om sommeren. Garnet er enkelt å vaske, slitesterkt, antistatisk og gir en supermyk finish. I motsetning til 100% billig akrylgarn i de fleste julegensere som selges i Norge. 

Det minste antall tilpassede julegensere du kan bestille er 100 og med størrelser fra XXS til 4XL med priser fra 399.- NOK.

Du kan gi den mest fantastiske gaven til dine kunder, fans og ansatte. Du kan velge farger, med eller uten LED-lys, bjeller eller hva du måtte ønske. Designet ditt kan plasseres hvor som helst – foran, bak og på ermene.

 

Julegenser.no, bruker informasjonskapsler (cookies) til analyse og markedsføring. Ved å trykke "Godta" godkjenner du vår bruk av cookies.

Pre-loader