Kjøp 4 betal for 3 julegensere

Retur & Bytte

Du er velkommen til å returnere ubrukte/uskadede/uåpnede varer innen 14 dager etter at du mottok bestillingen. 

Vi har 90 dagers bytterett. Du må først legge inn en ny bestilling på varene du ønsker å bytte til, for å benytte deg av vår 90 dagers bytterett. 

Kontakt vår kundeservice ved å fylle ut kontaktskjemaet under før du returnerer noe. På den måten kan vi sikre at det ikke blir unødvendige returkostnader for deg.

For å returnere eller bytte, følg instruksjonene under.

Hvordan returnerer jeg en vare?

  1.  Fyll ut kontaktskjemaet under
  2. Vi sender deg returseddel med instruksjoner på e-post
  3. Varene må returneres innen 14 dager fra du mottok dem


Husk å skrive inn ditt ordrenummer på varen du ønsker å returnere. Ordrenummeret finner du på e-kvitteringen i bestillingsbekreftelsen du fikk tilsendt per e-post. 

Hvordan bytter jeg en vare?

  1.  Legg inn en ny bestilling på varene du ønsker å bytte til
  2. Fyll inn kontaktskjemaet under
  3. Skriv inn ditt gamle, og det nye ordrenummeret
  4. Vi sender deg en returseddel med instruksjoner på e-post


Husk å skrive inn ditt gamle ordrenummer på varen du ønsker å bytte, og det nye ordrenummeret du skal bytte med. Ordrenummeret finner du på e-kvitteringen i bestillingsbekreftelsen du fikk tilsendt per e-post på begge bestillingene. 

Alle returvarer behandles innen 21 virkedager etter mottakelse, og refunderes til den opprinnelige betalingsmåten. Utbetalinger/refusjoner skjer innen 10 virkedager etter at returen er behandlet. Originale frakt-/postkostnader refunderes ikke, og du må betale for retur. Ler mer om våre returvilkår under. 

Vennligst behold returkvittering

Når du har levert inn varen til posten, bør du motta en kvittering for retur. Ta godt vare på denne da det er bevis på refusjon.

Returvilkår

Julegenser.no garanterer full tilbakebetaling av de returnerte varene ved retur/angrerett, forutsatt at du returnerer varen/varene innen 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon. 

Alle varene returneres i samme tilstand som de var i da du mottok dem.  Dette betyr at varene returneres i originalemballasjen og at alle etiketter og merkelapper er intakte. Varene kan ikke være skadet, skitne, vasket, endret eller slitt (annet enn ved prøving av plagget). Varene returneres uten lukt og parfyme. Varer uten originalemballasjen, etikker eller merkelapper, vil anses som brukt, og vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Du kan bytte varen/varene til en annen størrelse eller farge. Hvis du benytter deg av bytteretten, betaler du returfrakten på 89.-, men betaler ingen ny fraktavgift for din byttebestilling.

Alle returnerte varer må sendes i original stand og emballasje, med merkelappene fremdeles festet. Selv om produktene ikke er brukt, er det vanskelig for oss å selge varer uten originalemballasje da det er sesongvarer med kun 3 måneders salgstid. Vi kan ikke akseptere retur uten originalemballasje og tagger. Vår returpolicy varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon.

Original stand
Det er greit å prøve en vare som du ville ha gjort i en butikk, men ikke bruk den. Hvis en vare returneres til oss brukt, i uegnet tilstand eller er skadet, kan vi ikke gi deg tilbakebetaling, og vi må muligens sende den tilbake til deg (og be deg om å dekke leveringskostnadene). Alle varer blir inspisert ved retur.

Returkostnad
Ved retur og bytte tilkommer et gebyr på 89.-.

Ansvar
Returnerte varer er ditt ansvar til de når oss, så sørg for at de er pakket ordentlig og ikke kan bli skadet på veien! Siden pakken forblir ditt ansvar til den kommer tilbake til oss, må du sørge for at du får bevis på porto i tilfelle du trenger å kontakte oss angående din retur.

Bytte
Vi har 90 dagers bytterett. Du må først legge inn en ny bestilling på varene du ønsker å bytte til, for å benytte deg av vår 90 dagers bytterett. 

Julegenser.no, bruker informasjonskapsler (cookies) til analyse og markedsføring. Ved å trykke "Godta" godkjenner du vår bruk av cookies.

Pre-loader