Kjøp 4 betal for 3 julegensere

Kjøpsvilkår

1. GENERELT

De følgende vilkårene gjelder alle bestillinger (ordre) som kunden – heretter omtalt som «du», «deg», «kunde», «kunden» eller «kjøper» – sender til KRISMIS AS, 992315652 – heretter omtalt som «KRISMIS AS», «vi», «oss» eller «selger»  – via KRISMIS AS sitt nettsted, mobilnettsted, mobilapplikasjon eller via telefon (samlet omtalt som «julegenser.no»).

Det at du bruker julegenser.no og/eller sender inn en bestilling, betyr at du samtykker i alle vilkårene som her er fremlagt («Vilkår», «Vilkårene»). Pass på at du har lest og forstått Vilkårene før du sender inn en bestilling.

Kun personer som er 18 år eller eldre, og som har norsk leveringsadresse i Norge,  kan legge inn en ordre (med unntak av Svalbard og Jan Mayen). Vi forbeholder oss retten til å nekte et kjøp hvis du for eksempel har oppgitt feil personopplysninger og ved mistanke om svindel.

Produkter eller tjenester på julegenser.no på et bestemt tidspunkt utgjør ikke en garanti om at disse produktene eller tjenestene vil være tilgjengelige på et hvilket som helst tidspunkt. Vi forbeholder oss retten til når som helst å trekke tilbake et hvilket som helst produkt.

Vi forbeholder oss retten til å endre disse Vilkårene fra tid til annen uten at du blir varslet om det på forhånd. Vilkårene som gjelder for deg,  er vilkårene som du har godkjent ved bestillingstidspunktet.

2. BESTILLING OG AVTALE 

Du gjør dine bestillinger via julegenser.no eller via telefon/e-post. Minste ordreverdi er 49.-. Bestillingen kan kun gjennomføres når du har akseptert, inngått og forstått våre generelle vilkår.

Kjøpsavtalen inngås så snart du mottar en bekreftelse per e-post, forutsatt at den e-postadressen du har oppgitt er korrekt. Hvis vi av en eller annen grunn ikke skulle være i stand til å utføre bestillingen din, vil du få beskjed så raskt som mulig. Hvis vi allerede har mottatt betaling for en slik bestilling, vil vi prøve å tilbakeføre det aktuelle beløpet ved hjelp av samme metode som ble brukt til å gjennomføre betalingen. Hvis det av en eller annen grunn er nødvendig å benytte en alternativ fremgangsmåte, vil du bli kontaktet på e-post eller telefon, og en kundeveileder fra julegenser.no vil hjelpe deg med oppgjøret.

3. PRISER OG LEVERINGSKOSTNADER

Samtlige priser på julegenser.no vises i norske kroner (NOK). Alle prisene som er oppgitt på julegenser.no, inkluderer lovpålagt merverdiavgift (mva). Vi forbeholder oss retten til prisendringer og reserverer oss mot eventuelle skrivefeil av prisinformasjon og eventuelt utsolgte varer. Julegenser.no bruker avrunding til hel krone i forbindelse med betaling. Prisene inkluderer ikke administrasjons- og fraktgebyr.

Kostnaden for hver leveringsmetode blir tydelig angitt underveis i utsjekkingsprosedyren. Standard leveringskostnad er 69.-. Hvis vi ikke kan levere alle bestilte artikler på en gang, men må dele opp leveransen, vil du ikke bli belastet ekstra for de etterfølgende leveransene. Priser i butikk og online kan variere.

4. BETALING 

Du kan betale for varene hos julegenser.no i henhold til betalingsmåtene nedenfor.

Kortbetaling
Julegenser.no benytter en betalingsløsning som er levert av Stripe. Stripe er ansvarlig for full sikkerhet når du benytter deres betalingstjeneste. Julegenser.no lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss og vi har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger. Ved bestilling blir informasjonen kryptert slik at ingen uautorisert kan få tilgang til den. Julegenser.no er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet. Du kan betale med Visa og MasterCard. Julegenser.no krever ikke noe ekstra gebyr ved denne betalingsmåten. Ved betaling med bank- eller kredittkort gjelder vår prisgaranti for levering i Norge. Ved kortbetaling trekkes beløpet på kortet ditt direkte når du gjennomfører ditt kjøp.

PayPal
Når du betaler med PayPal i kassen, skjer betalingen via Paypal direkte. Når den innkommende betalingen er mottatt hos Julegenser.no, vil leveransen bli sendt til deg. Julegenser.no krever ikke noe ekstra gebyr når du benytter denne betalingsmåten. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett.

Vipps
Du kan betale raskt og enkelt med Vipps. Bruk mobilen og betal via Vipps-appen. Beløpet blir reservert når ordren er bekreftet, og pengene trekkes når ordren er sendt. Dette krever smarttelefon med Vipps-app og brukerkonto. Betaling via Vipps følger DNB sine brukervilkår.

5. MEDLEMSKAP OG PERSONOPPLYSNINGER 

KRISMIS AS, organisasjonsnummer: 992315652, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Vi behandler dine personopplysninger for at vi for eksempel skal kunne levere bestillingen din eller motta din betaling. Vi kan også bruke dine personopplysninger til å sende reklame til deg på e-post, SMS eller utsendelse per post, og for å tilby deg personlige tilbud basert på din kjøpshistorikk og varene som du har vist interesse for. Fullstendig informasjon om hvordan julegenser.no håndterer dine personopplysninger, dine rettigheter og hvordan du kan praktisere dem, finner du under personvernpolicy.

Medlem gjelder for en person som har registrert seg hos Julegenser.no. Medlemskapet gjelder for alle nåværende og fremtidige kjøp hos Julegenser.no. Medlemskapet er løpende og kan avsluttes når som helst.

6. LEVERING 

Alle standard leveranser av Bring, innen 2-4 dager til din bostedsadresse eller et utleveringssted i Norge. Levering til Svalbard og Jan Mayen, kun gjennom ekpresslevering av DHL. 

Standard frakt 69.-
Fri frakt ved kjøp over 799.-
Levering fra 2-4 virkedager
Logistikkpartner: Bring

Ekspresslevering 169.-
Fri frakt ved kjøp over 1599.-
Levering fra 1-2 virkedager
Logistikkpartner: DHL


Julegenser.no går gjennom alle bestillinger på en grundig måte og leverer varene til en bostedsadresse eller et utleveringssted i Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Leveringstid
Julegenser.no forsøker å sende ut varene så raskt som mulig og i den rekkefølgen bestillingene kommer inn. Vi har som mål å levere i løpet av 2-4 virkedager etter at en bestilling er bekreftet. Fraktfirmaets leveringstider varierer avhengig av bosted og i perioder med mye trafikk. Selv om vi går inn for å levere innenfor avtalt tidsramme, kan det oppstå uventede forsinkelser hos oss eller våre samarbeidspartnere. Hvis en levering mot formodning skulle bli mer enn 30 dager forsinket, kan du kansellere bestillingen.

Levering
Når bestillingen din sendes fra vårt lager, mottar du en leveringsbekreftelse med fullstendig informasjon der du kan følge bestillingen din. Avhengig av størrelsen på pakken, sendes den enten som et varebrev eller som pakke gjennom Bring. Varebrev blir først forsøkt levert til postkassen din, ellers til nærmeste utleveringssted. Pakker sendes direkte til utleveringssted med hentefrist på 14 dager. Du vil alltid motta e-post, hentelapp eller SMS med beskjed om hvor du kan hente bestillingen din. For de forsendelser der det kreves ID-dokument, ber vi deg om å vise gyldig legitimasjon. Som kunde plikter du å følge med på status på din forsendelse. Bring returnerer etter sitt system uavhentede pakker etter 14 dager.

Uavhentet pakke
Dersom du ikke har hentet pakken din innen hentefristen på utleveringsstedet, nekter å motta den eller pakken ikke kan leveres på grunn av feil/manglende merking av pakke eller postkasse, må du betale et gebyr. Gebyret inkluderer kostnadene i forbindelse med ditt kjøp, for tiden 199.-. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, ønsker vi at du gir oss beskjed om dette ettersom en pakke som ikke blir hentet ut ikke faller under denne kategorien. Vennligst les mer i avsnitt 7 (Angrerett).

Reklamasjon av pakke ved levering
Julegenser.no er ansvarlig for bestillingen din til du mottar den. Hvis du oppdager skade på forsendelsen, skal dette varsles Julegenser.no snarest, før du åpner pakken. Hvis du mistenker at en vare mangler i forsendelsen eller at forseglingen er ødelagt når du mottar pakken på utleveringsstedet, skal det rapporteres til utleveringsstedet umiddelbart. Pakken skal i slike tilfeller ikke leveres ut til kunden.

7. ANGRERETT

Benyttelse av angreretten
Du har 14 dagers ubetinget angrerett, uten å oppgi grunn. Angrerettperioden beregnes fra den datoen du mottok den siste varen/varene i din bestilling. Den enkleste måten å bruke angreretten på er å sende en e-post til hei@julegenser.no innen 14 dager fra du hentet ut pakken. Ikke returner en vare før du har fått svar fra vår kundeservice, det for å unngå unødvendige returkostnader. Vi hjelper deg med returnummer og fraktetikett. Du må oppgi ditt navn, din adresse, ordrenummer og kundenummer. Varen/varene skal returneres godt pakket og i originalemballasjen. Du kan også benytte deg av Forbrukerrådets angrerettskjema eller laste ned angreskjema her.

Tilbakebetaling
Vi refunderer betalingen fra deg, inkludert kostnaden for standard levering, uten urimelig forsinkelse og under alle omstendigheter, senest 14 dager etter at vi fikk informasjon om ditt ønske om å angre din bestilling. Vi bruker samme betalingsmetode som du brukte på bestillingen din når vi tilbakebetaler deg. Dette vil ikke medføre noen ekstra gebyrer for deg. Vi har rett til å avvente tilbakebetalingen til vi har mottatt varene i retur, eller du har fremlagt bevis på at du har sendt tilbake varene.

Du må returnere varene til oss innen 14 dager fra den datoen du informerte oss om ditt ønske om å bruke angreretten. Du kan returnere et produkt ved å sende en e-post til hei@julegenser.no. Ikke returner en vare før du har fått svar fra vår kundeservice, det for å unngå unødvendige returkostnader. Vi hjelper deg med returnummer og fraktetikett. Ved benyttelse av angreretten er det du som kunde som står for kostnaden av returfrakten. Returkostnaden er 89.-. Denne summen blir automatisk trukket fra vareverdien som vi tilbakebetaler til deg. På beløpet som skal tilbakebetales, har vi rett til å trekke av en sum som tilsvarer varen/varenes verdireduksjon i den grad at avskrivingen skyldes at du som kunde har håndtert varen i større grad enn hva som er nødvendig for å bestemme varens tilstand (jf Ang Angreretten § 25).

På beløpet som skal tilbakebetales, har vi rett til å trekke av en sum som tilsvarer varen/varenes) verdireduksjon hvis varen/varene er brukt eller skadet, for å bestemme varens tilstand (jf Ang Angreretten § 25). Julegenser.no kan ikke godta bytte eller retur av brukte eller skadde varer.


8. RETUR OG BYTTE  

Julegenser.no garanterer full tilbakebetaling av de returnerte varene ved retur/angrerett, forutsatt at alle varene returneres i samme tilstand som de var i da du mottok dem. Dette betyr at varene returneres i originalemballasjen og alle etiketter og merkelapper er intakte. Varene kan ikke være skadet, skitne, vasket, endret eller slitt (annet enn ved prøving av plagget). Varene returneres uten lukt og parfyme. Varer uten originalemballasjen, etikker eller merkelapper vil anses som brukt, og vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Du kan bytte varen/varene til en annen størrelse. Hvis du benytter deg av bytteretten betaler du returfrakten på 89.-, men betaler ingen ny fraktavgift for din byttebestilling.

Hvis du ønsker å benytte din retur- eller bytterett, ber vi deg om å returnere varen/varene i sin opprinnelige stand. Du kan returnere en vare ved å sende en e-post til hei@julegenser.no. Ikke returner en vare før du har fått svar fra vår kundeservice, det for å unngå unødvendige returkostnader. Vi hjelper deg med returnummer og fraktetikett. Vennligst oppgi årsaken til retur. Hvis varen ikke er i vesentlig uforandret, stand kan det bli gjort fradrag for eventuell verdireduksjon på returbeløpet. Hvis du benytter deg av retur- eller bytteretten, blir du belastet returfrakten på 89.- i etterkant hvis du har valgt å bruke Julegenser.no sin returetikett. Hvis du bestiller flere varer enn én, og ikke returnerer alle varene, refunderes ikke fraktgebyret ettersom gebyret er det samme uansett antall varer som er bestilt. Hvis en vare er skadet, mangelfull eller feilsendt, betaler julegenser.no returfrakten. Ved bytte/retur er det du som er ansvarlig for transportrisikoen. Sørg derfor alltid for å ta vare på følgeseddelen fra din bestilling med kvittering på din retur som du får når du returnerer pakken på utleveringsstedet. Dette for din sikkerhet hvis noe skulle skje med forsendelsen på vei tilbake til julegenser.no.

Tilbakebetaling
Julegenser.no vil tilbakebetale så snart vi har mottatt returen, men senest innen 14 dager. Tilbakebetalingen skjer på samme måte som når bestillingen ble gjennomført. Hvis du har betalt med kort eller Paypal, kan det ta 2-6 virkedager før tilbakebetalingen utføres etter at returen er ferdigbehandlet hos julegenser.no. Dette for at alle parter, inkludert banken, skal kunne utføre transaksjonen. Julegenser.no har rett til å holde tilbake betalingen til vi har mottatt varene eller til kunden har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt tilbake.

Returer
Av miljømessige årsaker jobber vi kontinuerlig med å redusere unødvendige returer. De fleste av våre fantastiske Julegenser.no-kunder returnerer få varer. Men det hender at noen kunder bestiller og returnerer store mengder varer, mer enn hva den mest lojale kunden ville gjort. Hvis vi oppdager et uvanlig mønster av kjøp og returer; f.eks. retur av brukte varer, eller returer av store mengder varer, kan vi avslutte ditt kundeforhold hos oss, din betalingskonto og/eller begrense betalingsalternativer.

9. REKLAMASJON 

Dersom du har mottatt en vare som er skadet eller mangelfull, ber vi deg om å varsle julegenser.no om det så snart feilen er oppdaget. Varsel som er sendt innen to måneder etter at du har oppdaget feilen, anses for å være gitt i rett tid. Hvis det er en transportskade eller en savnet vare, skal julegenser.no få denne informasjonen omgående. Reklamasjonen til julegenser.no skal skje skriftlig til e-post hei@julegenser.no. Ikke returner en vare før du har fått svar fra vår kundeservice, det for å unngå unødvendige retur kostnader. Ved godkjent reklamasjon er julegenser.no ansvarlig for returkostnaden.

Tilbakebetaling skjer på samme måte som når bestillingen ble gjennomført. Har du betalt med kort eller Paypal, kan det ta 2-6 virkedager før tilbakebetalingen utføres, etter at saken er ferdigbehandlet hos julegenser.no. Dette for at alle parter, inkludert banken, skal kunne utføre transaksjonen.

Kjøpers rettigheter ved forsinkelse og mangler
Dersom varen har en mangel eller selger ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, og dette ikke skyldes kjøper eller forhold på kjøpers side, kan kjøper gjøre gjeldende beføyelser i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 og 6. Kjøper kan ved mangler holde kjøpesummen tilbake, heve avtalen, velge mellom retting og omlevering, kreve prisavslag og kreve erstatning fra selger. Ved forsinkelse kan kjøper holde kjøpesummen tilbake, heve avtalen, kreve oppfyllelse og kreve erstatning fra selger.

Selgers rettigheter ved kjøpers mislighold
Dersom kjøper ikke betaler eller oppfyller de øvrige pliktene etter avtalen, og dette ikke skyldes selger eller forhold på selgers side, kan selger etter omstendighetene gjøre gjeldende beføyelsr i forbrukerkjøpsloven kapittel 9. Dersom kjøper ikke betaler, kan selger fastholde kjøpet og kreve at kjøper betaler kjøpesummen. Ved vesentlig betalingsmislighold eller annet vesentlig mislighold fra kjøper, kan selger heve avtalen, med mindre kjøpesummen er betalt. Selger kan også heve kjøpet dersom kjøper ikke betaler innen en rimelig tilleggsfrist for oppfyllelse som selger har fastsatt.

10. KONFLIKTLØSNING OG LOVVALG

Julegenser.no tilstreber alltid den høyeste kundetilfredsheten. Vi forsøker alltid å løse eventuelle tvister i minnelighet. Hvis vi ikke kommer frem til en løsning som du er fornøyd med, har du muligheten til å ta saken videre med Forbrukerrådet. Vi følger alltid deres anbefalinger. 

Du finner det her: www.forbrukerradet.no/klageguide
Du kan også bruke EU-kommisjonens online-klageportal. Dette er spesielt relevant hvis du bor i et annet EU-land enn i Norge.
Saken kan sendes hit: ec.europa.eu/consumers/odr

11. RABATTER OG TILBUD 

Rabatter og tilbud gjelder kun for medlemmer av julegenser.no, og innlogging kreves for å benytte en rabattkode. Vær oppmerksom på at rabattkoden må legges inn nøyaktig slik den vises. Prisen justeres i henhold til den rabatten som er oppgitt i den spesifikke rabattkoden. Gyldighet og vilkår er oppgitt i forbindelse med rabattkoden. Rabatten gjelder på ett kjøp og kan ikke overføres til byttebestilling eller fremtidige bestillinger. Dette gjelder også midlertidige tilbud og kampanjer da prisen kun gjelder en bestemt tid eller dag. Dersom rabatten ikke trekkes ifra korrekt i forbindelse med ditt kjøp, ber vi deg om å ta kontakt med oss innen du fullfører bestillingen din.

Det er ikke mulig å kombinere forskjellige rabattkoder på en og samme bestilling, eller i forbindelse med bruk av gavekort og allerede nedsatte priser.

12. FARGER OG MÅL 

Vi prøver alltid å presentere produktene våre så nøyaktig som mulig. All bildeinformasjon må sees som illustrasjoner, og vi kan ikke garantere at produktet har det eksakt samme utseendet. Vi tar forbehold om at bilde/skrive/trykkfeil kan forekomme. Korrekt fremstilling av farger og nyanser er høyt prioritert hos oss, men det er kundens egen datamaskin/enhet og skjerminnstillinger som avgjør hvordan den vises hos hver enkelt. Vi kan dermed ikke garantere at bildene gjengir varens virkelige farge med 100 % sikkerhet.

Målene som vises for plaggene hos julegenser.no er omtrentlige og gir deg retningslinjer for hvilken størrelse som passer deg best, og ikke en definitiv garanti på at varen du vil motta vil ha disse eksakte målene. De endelige målene på varen kan variere avhengig av hvilket materiale som ble brukt under produksjonen.

13. INNHOLD OG ÅNDSVERK

Alt innhold på julegenser.no, samt alle eventuelle rettigheter knyttet til varene som selges der, er Krismis AS sin eiendom. Innholdet på julegenser.no er beskyttet av lov om opphavsrett, markedsføring og varemerker. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, design, bilder og grafisk design, layout samt informasjon om produkter og annet innhold ikke kan kopieres, lastes ned eller benyttes uten skriftlig tillatelse fra Krismis AS.

14. BEDRIFTSINFORMASJON

Juridisk navn

KRISMIS AS
Snarøyveien 55
1364 Fornebu
Organisasjonsnummer: 992315652

Returadresse

Krismis AS
Postboks 1096 Forneburingen
1364 Fornebu

Kontakt oss

Vår kundeservice er betjent alle hverdager fra 08.00-20.00 og søndager fra 18.00-20.00. 

Vi besvarer alle e-poster innen 24 timer på hverdager. 
Du kan treffe oss på e-post eller chat.

Chat

Chat er en enkel og rask måte å kontakte oss på. Trykk på chat-ikonet under om du har noen spørsmål. Er vi ikke online, kommer meldingen din inn til oss som en vanlig e-post, og vi besvarer så fort vi kan. 

E-post

Send oss en e-post til hei@julegenser.no. Vi vil gjerne hjelpe deg, og det går raskere om du har kundenummer, ordrenummer eller fakturanummer tilgjengelig. 

Adresse

Hovedkontor (Også returadresse)
Krismis AS,
P.B. 1096 Forneburingen
1364 Fornebu

Kjøpsvilkår

23-09-2020

Sist oppdatert

23-09-2020

 

KRISMIS UNSOLICITED IDEAS POLICY 

You are very important to us and we want to know how we can better serve you and what you think of our products.  

We cannot, however, accept any unsolicited ideas from you regarding the company’s product and business. What is a new idea to you could be one that we are already familiar with, is in the planning /development stage, or in the public domain. Therefore, to ensure protection and fairness to both of us, we cannot accept your ideas, concepts or artwork unless we have asked for them. Any concept or artwork received will not be subject to confidentiality rules, nor can we be held responsible for it in any way.

Thank you for your understanding.

 

Julegenser.no, bruker informasjonskapsler (cookies) til analyse og markedsføring. Ved å trykke "Godta" godkjenner du vår bruk av cookies.

Pre-loader